Deliciosa Martha: decoració per a festes.

Per

novembre 22, 2013ComprarCap comentari

Per les festes, m’agrada posar les coses boniques, fer petits detalls, però tampoc deixar-m’hi la butxaca. Vaig conèixer Deliciosa Martha quan l’Emma va fer dos anys. Vaig encarregar els gots, plats, etc. i unes banderoles que encara tinc.

Fa poc per una altra festa vaig tornar a comprar-hi algunes coses. Era una taula temàtica castellera i volia blau (color camisa), blanc (color pantalos), negre (faixa) i gots vermells amb topos blancs com el mocador.

Ens va arribar en una caixa que el Martí em va ajudar a obrir.

Deliciosa Martha

Deliciosa Martha

A dins hi havia tot el que havíem demanat i… una sorpresa!

Deliciosa Martha

Un kit per una petita festa que l’Emma es moria per provar. Vam inflar uns quants globus, els vam penjar del sostre i pam! una pluja de confetti va caure als nostres caps. Senzill i molt xulo!

Deliciosa Martha

Si necessiteu coses per a festes, ara estan de super rebaixes, així que aprofiteu. També tenen decoració, banderoles, disfresses… i fan decoració a mida.

Jo compro molt per internet i una altra web que també està bé per decoració de festes és My Little party. Tenen més coses tipus craft i vintage, com ampolletes per a sucs, pissarres per posar el nom de les coses… detallets més monos per acabar d’arrodonir la taula.

I si ja voleu anar per a nota, el señor otto us pot fer un diseny molt guai i personalitzat per vosaltres amb motius de la temàtica de la festa i el nom de l’homenatjat. En aquest blog que m’agrada molt, Con botas de agua, podeu veure exemples de festes que han fet ells.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.