[Tancat] Casal d’estiu de manualitats i en plena natura de Just for you Kids

** ATENCIÓ, aquest lloc ha TANCAT **

Ja us vam explicar fa poc que Just for you kids ha obert un nou local a Sarrià, al carrer Caponata. I a més a més de tot el que organitzen de tallers per a mares i bebès, extraescolars, xerrades… també fan casals d’estiu a preus molt asequibles. Han pensat en dues propostes que m’han semblat molt xules i diferents al barri i per això us les faig arribar.

Casal d’estiu esportiu en plena muntanya de Collserola

casal estiu just for you kids

Coneixeu el club de tennis Sant Gervasi? Allí és on té lloc aquest casal d’estiu. M’ha semblat una proposta xulíssima per als més grans. Casal d’esports que combina també arts plàstiques, activitats, rutes, piscina… tot en plena muntanya de Collserola, en un entorn preciós. Inclou dinar i transport inclòs desde Sarrià.

Podeu informar-vos millor aquí.

És genial que, tot i que nosaltres treballem, els nens tinguin l’oportunitat de passar el dia en contacte amb la natura i a l’aire lliure, no us sembla?

Casal d’estiu creatiu als locals de Just for you kids (amb sortides cada dia)

Un casal de tallers creatius i expressió artística on els nens ho passaran d’allò més bé. Cada setmana s’explorarà una varietat artística diferent: cinema, fotografia, circ, teatre musical… que es treballarà a través de jocs, expressió corporal i es combinarà amb tallers creatius amb diferents materials.

Més informació aquí.

casal estiu sarria

Dues propostes molt xules, familiars i de tota confiança al barri. Entreu al seu web per a més informació.

 

Cap resposta a “[Tancat] Casal d’estiu de manualitats i en plena natura de Just for you Kids”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.