Baby ‘n’ joy: caixes d’experiències per a bebès

El mes passat va ser l’aniversari de l’Emma. Per una banda m’agrada que tothom ho vulgui celebrar i fer-li regals, però, tot i que li encanten els regals, al final acaba amb massa coses, atabalada i sense saber a què fer-li cas.

L’última vegada vaig demanar per exemple als meus pares i les meves germanes, a qui té més confiança, que enlloc d’un regal físic li regalessin entrades per al cinema, museus, parcs… alguna cosa que poguéssin disfrutar junts. Els meus pares li van regalar entrades per l’aquarium de Barcelona i va tornar més que encantada de passar una tarda tan especial amb els seus avis.

Per això quan navegant per internet vaig conèixer Baby’n’Joy, vaig pensar que era molt bona idea. Són caixes d’experiències com les ja tan habituals per als adults, però per a nens petits. Les propostes són tallers, activitats amb recén nascuts, diversió en família, activitats amb els avis…

babynjoy

No n’hi tingut mai cap, però cada caixa té moltíssimes possibilitats i si són de qualitat, trobo que és un molt bon regal per al nen i per a tota la família.

talleres babynjoy

actividades bay n joy

Si voleu fer-hi una ullada, a la web surten els punts de venda. Per Sarrià podeu anar a Didacmania (Major de Sarrià 20 i Pedralbes Centre), a The Toy Box (Passeig de la Bonanova 110) i Per a un mes (Vergós 51).

I podeu trobar-ho online a Kidsme, Bebitus, Chupetitos, Barcelonakids.cat i Chincha Rabincha.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.