Baby Deli Barcelona

Vaig conèixer el Baby Deli gràcies a la mare de l’Esteban, que me’l va recomanar quan li vaig demanar consell sobre llocs on anar a berenar amb l’Emma a prop del Turó Park.

He de dir que no és un lloc d’aquests que m’agraden a mi: amb personalitat, fet amb carinyo,… és més aviat una cadena d’establiments (també n’hi ha a Madrid, València i Bilbao) dedicada al món infantil. Però… molt útil i adequada per anar a comprar o prendre algo amb els nostres petits si estem per la zona.

baby deli

A l’entrada hi ha un petit hortet urbà i un tren de fusta que enamora els nens i els no tan nens.

baby deli

I una paret-pissarra que anuncia totes les activitats: festes d’aniversari, tallers, contes, idiomes, xerrades…

baby deli

baby deli

baby deli

A l’interior s’obre una gran botiga amb productes d’higiene, roba, puericultura i alimentació per als més petits amb una aposta per artícles sans, segurs, naturals i ecològics. Tot sense renunciar al bon sabor i una estètica molt cuidada. També tenen gran varietat de productes per a persones que tenen alguna intolerància o alèrgia. En la mateixa línia va la secció de joguines. Molt didàctiques, fetes amb materials naturals i respectuosos amb el medi ambient.

baby deli

La zona de cafeteria està integrada en la secció de joguines i té una taula amb cadires (cubs) a mida de nens perquè pugin seure al seu aire i jugar amb les joguines que hi ha per sobre.

baby deli

Nosaltres mentrestant podem pecar amb alguns dels seus pastissos o cup cakes ecològics i home made. També hi ha sucs, cafès i refrescos. Econòmic, econòmic no és, però un dia és un dia! Si heu de berenar en família, tenen trones molt fashion a la vostra disposició. El bany té canviador i és prou gran per poder-hi encabir un cotxet si és necessari.

baby deli

baby deli

baby deli

I quan acaben de berenar, hi ha un munt de joguines que els nens poden tocar, agafar i fer servir per tota la botiga, sense que ningú els cridi l’atenció.

baby deli

Al fons del local hi ha aquesta sala on s’organitzen els tallers, espectacles i festes d’aniversari. El dia que hi vam anar estava tancada. També tenen una botiga online on podeu trobar tots els seus productes i una web on informar-vos dels tallers que fan. Nosaltres no vam poder resistir comprar un cotxet moníssim fet de bambú.

Activitat: prendre algo, tallers, compres.
Horaris: de dilluns a dissabte de 10h a 20:30h.
Telèfon: 93 1668088


View larger map

Cap resposta a “Baby Deli Barcelona”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.