Aúpali, botiga de portabebés i criança

Bon dia! Avui em torneu a veure per aquí perquè ja tenia moltes ganes de parlar-vos d’un nou espai que ha obert fa poc al barri. Aúpali és una botiga de portabebés i articles de criança, però és molt més que això. És el projecte i el somni de la Cris, la Marta i la Naiara, tres dones, mares i emprenedores que milloren el nostre barri amb una botiga que també és un punt de trobada per a mares i pares, per parlar de criança, per fer tallers, per aprendre i per compartir.

fotografia facebook Aúpali

Les vaig anar a veure la setmana passada, quan van obrir, i tenen una botiga preciosa que en sí mateixa ja és digna de veure. Están al carrer Tradició, 5 (a la placeta del carrer Vergós, al costat del Santa Isabel). Es veu que el local era abans d’un ceramista i té un terra de colors que dóna molta alegria i personalitat a la botiga.

Aupali portabebes

Elles li han donat el seu toc i l’han acabat de fer seva. I els preciosos estampats de portabebés, foulards i complements han acabat de rematar la feina.

aupali foulards

aupali complements

A part de fer bones compres, a Aúpali també pots fer tribu. De manera voluntaria i altruista han creat un grup de criança (es reuneix cada dimecres al matí, només cal que entris!) i tres grups de suport a l’embaràs, postpart i lactància.

Tenen un espai amb microones, cafetera, etc, perquè us sentiu com a casa i un jardí amb molt encant i una sala per acollir els grups que vinguin.

aupali jardi

Aviat també faran tallers per a mares o mares i bebés. Poc a poc van anunciant les novetats a al seu facebook i web. Si les seguiu podreu estar al dia!

Jo hi vaig anar amb en Martí i va estar encantat descobrint l’espai i jugant amb la caixeta que han posat pensant en els més petits.

20150505_102456

aupali caixa joguines

Passeu a descobrir la botiga, a cotillejar el que tenen, a veure l’espai, a saludar, a felicitar-les… estaran més que felices de rebre-us!

I si necessiteu portabebés, foulards, motxiles o complements bonics per als vostres nens o per regalar, recolzeu-les amb les vostres compres. Començar un projecte així costa molt, moltíssim. Molta energia i molts esforços. Elles han estat valentes i s’hi han atrevit i, a més a més, ens en cedeixen a tots i totes un trosset perquè tinguem aquest punt de trobada que el barri necessita. No podem fer més que recolzar-les també nosaltres.

Felicitats noies per aquesta aventura, l’espai tan maco que heu creat i les coses que escolliu amb tant bon gust! Ens veurem sovint!

Cap resposta a “Aúpali, botiga de portabebés i criança”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.