Al març, showroom, nous tallers i activitats a Aúpali

A Aúpali ja han anunciat els tallers, activitats i events que tenen preparats per aquest mes de març. A part de les propostes mensuals de grup de criança, ioga pre i post natal, hipopressives i english for mums, hi ha activitats puntuals molt interessants.

Taller de porteigdivendres 11 de març a les 11h. Gratuït. Per conèixer els diferents tipus de portanadons i aprendre a portar els bebès bé i còmodament.

Showroom Mumsmade: dissabte 12 de març de 10h a 14h. Gratuït. Per passar el dissabte amb múrica, aperitiu i veure les coses precioses que dissenya Hilos de Hadas.

Pinta molt divertit, la Judit (Hilos de Hadas) fa coses precioses i a més a més hi haurà sorteig d’un llibre per Sant Jordi!

hilos de hadas aupali

Taller de primers auxilis en la infància: dissabte 12 de març a les 17h. Primers auxilis, prevenció d’accidents, com actuar en cas de contusions, asfixia, hemorragia, intoxicacions… A càrrec de Mònica Bedmar.

Taller d’alimentació complementaria i BLW: divendres 18 de març a les 17.30h. Com introduir l’alimentació complementaria, com saber si està preparat, diferents maneres i mètodes, què és el baby led weaning, alimentació saludable… tota la informació perquè pugueu escollir el camí més còmode i millor per a la vostra família. A càrrec de Cris Moe.

Signar en família: dissabte 19 de març de 17h a 19h. Jocs, contes i activitats per aprendre un vocabulari bàsic de llengua dels signes per practicar amb el vostre bebè. A càrrec d’Anna Llupià.

Ja us vaig explicar fa temps que jo ho vaig fer servir el llenguatge dels signes amb els meus fills i em consta que l’Anna Llupià ho fa molt i molt bé. Així que us recomano que si no ho coneixeu, investigueu aquest món. És molt xulo!

Nyam, caca i nona: dissabte 26 de març a les 17h. Taller per a parelles amb bebès de 0 a 4 mesos on es parlarà de son, còlics, vincle, lactància… amb molts consells que us ajudaran a encarar la criança d’una manera més relaxada. A càrrec de Cris Moe.

 

Ja veieu que hi ha molta cosa i molt xula, així que no trigueu en apuntar-vos. Jo aniré fent recordatoris a través de l’agenda setamanal. Si no la reps al teu email, aquí et pots subscriure.

 

Cap resposta a “Al març, showroom, nous tallers i activitats a Aúpali”

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.