Activitats a l’espai infantil Petit Drac

Ja us vaig parlar aquí fa un temps de l’espai municipal infantil Petit Drac. Nosaltres hi anem amb l’Emma cada setmana i és un luxe tenir un lloc així tan aprop de casa.

Taller familiar “un món de sensacions”

Tres vegades a l’any (febrer, maig i novembre) fan tallers matinals per a nens i nenes de 18 mesos a 3 anys acompanyats d’un adult.

Aquest mes vinent toca taller i han organitzat “un món de sensacions”. Es farà els divendres 1, 8, 15 i 22 de febrer de 10:30h a 11:30h i en cada sessió els nens experimentaran amb diferents sensacions: llums i ombres, caixes de cartró, el seu cos o arts plàstiques.

Una interessant proposta per variar una mica, sortir de la rutina i fer una activitat divertida i enriquidora amb els vostres fills. Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi! 

Un mon de sensacions

Espai nadó

Una altra de les propostes del Petit Drac és l’espai nadó. Els dijous de 12:30h a 14h, està dirigit a pares i mares amb infants de fins a 6 mesos. És un espai per la trobada, el joc i la reflexió entorn a la criança dels nostres fills i filles. Sempre va bé tenir més informació, sortir de casa i trobar-te amb altra gent en la teva situació i poder compartir les alegries i també les angoixes que a vegades pot portar el fet de ser pares.

Aquest mes passat no hi va haver grup, però si hi ha prou gent al febrer s’obrirà grup nou. Si esteu interessats podeu contactar al 93 2053002.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.