10 llocs per anar a berenar amb nens a Sarrià i voltants

Ja ha començat l’escola, ha arribat la tardor, però els dies encara són llargs i es poden aprofitar per passar la tarda fora i anar a jugar al parc i a berenar. Si voleu fer un dia especial amb ells, aquí us deixo alguns dels nostres llocs preferits per anar a berenar amb nens a Sarrià. Hi heu estat? Què opineu?

(Si cliqueu als títols de cada lloc, podeu veure la nostra experiència)

El bar del centre cívic de Vallvidrera (C Reis Catòlics, 16, Vallvidrera)

El cívic de Vallvidrera té bon menjar, trones, cambiador i un parc al davant. És un dels nostres preferits per berenar a les tardes que anem amb temps. Normalment els divendres que no hi ha tanta pressa per tornar aviat a casa.

bar-civic-vallvidrera

 

Family Room cafè (Carrer de Joan Gamper, 13, 08014 Barcelona)

És un cafè moníssim en un carrer peatonal de les Corts, molt a prop de l’Illa Diagonal. Està decorat amb molt bon gust, té un racó perquè hi juguin els més petits i moltes propostes de menjar de qualitat. També té cambiador i trones.

family-room-cafe

 

Sandwichez (c/Numància 147 / c Capità Arenas 3)

Una cadena barcelonina de menjar ràpid, però de qualitat. Hi ha un local al carrer Numància, prop de l’Illa. I un altre a Capità Arenas, prop de la Diagonal. Tenen trones i papers i colors perquè els nens puguin pintar.

sandwichez

 

Buenas Migas

Estan a prop del parc de l’Illa Diagonal, desde la seva terrassa es pot veure la zona de jocs. Tenen opcions per a tothom, cambiador i trones per als més petits.

 

Bar del centre cívic Vil·la Florida (Carrer de Muntaner, 544)

La terrassa del centre cívic Vil·la Florida està al mig del parc i és un bon lloc per passar la tarda. Al costat hi ha la biblioteca Sant Gervasi Joan Maragall, on podeu agafar uns quants llibres abans d’anar cap a casa.

centre-civic-vila-florida

 

El quinto pino (Passeig de la Bonanova, 98)

Aquest conegut restaurant també és un bon lloc per parar a la tarda amb els nens. Just davant hi té un petit parc i podeu seure una estona i ells poden jugar també després de menjar. Tenen trones.

el-quinto-pino-berenar-nens

 

Panino Silvestre (Major de Sarrià, 92 / Plaça Bonanova, 3)

Hi ha un local a la plaça Bonanova, amb terrassa gran a la plaça on els nens poden després sortir a jugar.

I desde no fa massa, han posat també algunes cadires a fora al local del carrer Major de Sarrià. A nosaltres ens agraden molt els seus sucs i batuts naturals.

L’obrador (Carrer de Manuel de Falla, 32)

Un forn de pa amb productes de qualitat, fets de manera artesanal al seu obrador. L’espai és ampli i acollidor i tenen trones. Si teniu nens moguts, porteu alguna cosa de pintar o amb la que es puguin entretenir, no tenen res d’aquest estil per ells.

El bar de la Casa Orlandai (C/ Jaume Piquet, 32)

Un dels llocs de trobada de les famílies del barri. Hi ha espai a dins i a fora. Tenen trones i alguns jocs i llibres per als nens. Molts cops treuen les tauletes petites per als nens a fora la terrassa. I sovint hi ha saraus i alguna cosa o altra muntada.

casa-orlandai

 

El bar i la terrassa del centre Parroquial de Sarrià ( Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8)

Un bar de tota la vida per fer el cafè, menjar un entrepà… La terrassa és molt bonica i és un interior d’illa, així que els més petits hi podran estar sense cap perill.

centre-parroquial-sarria

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.