Vinils decoratius i regals il·lustrats per Mònica Matheu

Cada vegada m’agrada més fer regals diferents, especials, dedicats a la persona a qui li regalo. O per mi mateixa també! Decorar la casa amb objectes i creacions d’artesans o petits emprenedors.

Vaig conèixer la Mònica Matheu a través d’un amic. Ella és dissenyadora gràfica i il·lustradora, és del barri (la podeu anar a veure al seu estudi del carrer Sant Delfí, 9) i pot fer els vostres desitjos realitat, en quant a il·lustració ;)

Fa tot tipus de vinils personalitzats per decorar habitacions infantils o per altres llocs de la casa. A mi m’encanten els que fa de menjar i utensilis de cuina per posar a la paret o les portes d’un armari.

caperu y lobo

vinilos vero4

També pot fer per exemple una il·lustració a partir d’una foto de la vostra família, un regal molt xulo que segur que totes les mares i pares els agradaria rebre. O inclús un llibre il·lustrat amb la història que vulgueu.

llibres ilustrats monica matheu

Jo li vaig encarregar una il·lustració per al nostre racó de llegir. Volia un petit quadre amb llibres i inspiració lectora. Ens va fer aquest que ben aviat us ensenyaré a xarxes socials penjat al lloc que li correspon.

raco de lectura 2

I a més a més ens va regalar aquest altre, una il·lustració del nostre racó real.

raco de lectura

racodelectura

Penjarieu els dos? Només un? Què us sembla?

Si en voleu un per vosaltres, fer un regal, il·lustrar una història, una imatge per al vostre blog, revista… o un vinil per decorar la casa o una habitació infantil, no ho dubteu i contacteu-la. Segur que teniu bona experiència!

A la seva web monicamatheu.com podeu mirar tot el que fa.

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.