Time to play: extraescolars tecnològiques en anglès a Sarrià Sant Gervasi

El món de la tecnologia forma ja part de la vida dels nostres fills. I no podem negar que els genera molt interès. Per això quan em van escriure de Time to Play per explicar-me les seves propostes em van semblar una molt bona idea. Les seves extraescolars estan pensades per a nens i nenes desde 3 a més de 14 anys. I van desde la introduciió més bàsica a les noves tecnologies fins a coneixements més avançats de programació, diseny, robòtica, desenvolupament d’apps, videojocs…

Són coneixements que ara sí que es donen a l’escola i que agraden als nens, però que nosaltres els pares i mares no hem fet mai. I jo almenys no en se gens. Així que és una bona opció per acompanyar l’interès dels nens apassionats per la tecnologia, per tal que puguin desenvolupar els seus propis projectes de manera lúdica i desenvolupin la seva creativitat, el treball en equip i el pensament computacional.

A més a més aquest any han innovat i ofereixen totes les classes en anglès, i els nens poden practicar l’idioma mentre juguen i aprenen.

time-to-play-cartell

Aquí podeu veure totes les propostes d’extraescolars que ofereixen. Però també fan casals, fan extraescolars a les escoles i organitzen aniversaris tecnològics amb sessions a la carta al gust de l’amfitrió.

Cursos per a nens i nenes de 3 a 6 anys:

 1. STEAM for Kids

Cursos per nens i nenes de 7 anys en endavant:

 1. Game Design & Development
 2. Robotics & Engineering
 3. Photography, Art & Design
 4. 3D & Modelation
 5. Programming & App Development
 6. Made By Girls
 7. Escacs
 8. Aprèn a ser un Youtuber
 9. Hacking i Seguretat
 10. Girly Code

Podeu veure més informació al seu web o contactar al 606430415 o a info@timetoplay.es.

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.