Tallers familiars als centres cívics del districte

He de reconèixer que fins abans de tenir fills en ben poques ocasions havia trepitjat un centre cívic i no tenia molt coneixement del que s’hi feia. També és veritat que mai n’havia tingut tants tan aprop com fins ara. A Sarrià-Sant Gervasi n’estem envoltats: sarrià, casa orlandai, vallvidrera, espai putxet, casa sagnier, pere pruna, vil·la florida… Sovint en boniques cases senyorials i envoltats de jardins. No ens podem queixar!

Com ja sabeu, cada setmana preparo una agenda que inclou totes les activitats que ofereixen (la majoria gratuïtes). Però a més a més, en els centres cívics s’hi fan tallers per a nens, joves, adults i grans. A preus molt assequibles. I també, i d’això us vull parlar avui, s’hi fan tallers familiars.

I jo me’n alegro molt perquè sóc defensora de fer coses, però junts. Que els nens ja es passen moltes hores a l’escola/escola bressol perquè després encara se n’hagin de passar més. I perquè disfrutar junts d’una activitat els fa molt feliços a ells i també a nosaltres. Un moment de desconnexió, sense mòbil, sense preocupacions, només per a tu i la petita personeta que t’acompanya.

Cada vegada se’n fan més i cada vegada a més llocs. Us explico els que hi ha al nostre barri. Les inscripcions comencen la setmana vinent!

Tallers familiars a la Casa Sagnier

La casa Sagnier és el centre cívic del barri que més esforços dedica als infants i a les families. Tenen casals, espai familiar, grup de criança, grup d’alletament, organitzen moltes activitats durant l’any i a més tenen una oferta de tallers familiars que no la supera cap altre centre cívic.

Per aquest tardor programen massatge infantil, jocs i cançons en anglès, ioga amb nadons, ioga en familia, gimnàstica hipopressiva abdominal, música i reflexologia podal. Per a diferents edats, en diferents grups i dies. Podeu consultar els detalls de cada taller aquí.

tallers familiars centres civics

Tallers familiars al centre cívic Vázquez Montalbán Vallvidrera

Sembla que sigui molt pesat pujar fins a Vallvidrera, però jo ho he fet molt de temps (la meva filla gran va anar a la Puput, que està al costat) i he de dir que la sensació d’estar a la ciutat però sentir-te fora per una estona val la pena. Ens agrada molt el bar i el parc del cívic i fer un taller allà és una bona oportunitat de passar una tarda diferent i més aprop de la natura.

Em vaig endur una bona sorpresa quan vaig veure que ofereixen el taller Pim, Pam, Repicam. Nosaltres el vam fer a casa (us ho vaig explicar aquí) i ens ho vam passar super bé. Us el recomano!

L’altra proposta que preparen, novetat d’aquest any, és massatge per nadons.

Tallers familiars al centre cívic Sarrià

Al centre cívic Sarrià, dins dels jardins de la Vil·la Cecília, podeu apuntar-vos al taller d’estimulació sensorial i musical per a nadons. I després, anar a fer un passeig pel parc de Santa Amèlia, que és fantàstic.

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.