Taller d’il·lustració amb Glòria Vives

Aquesta primavera la Glòria Vives farà un taller d’il·lustració al centre cívic Vil·la Florida. A mi m’encanten les seves il·lustracions, segur que serà un taller bonic i creatiu. I no cal haver dibuixat abans.

Jo la vaig conèixer l’any passat a l’escola Traç on va fer de mestra de l’Emma per un dia i, per Sant Jordi, vaig anar-la a trobar un altre cop perquè em signés el seu llibre 40 semanas, crónica de un embarazo que vaig trobar maquíssim. Us ho vaig explicar aquí.

També és l’autora del blog La Júlia al dia, on explica la vivència del seu primer embaràs i l’aventura de la seva primera maternitat. Ho fa amb molta sensibilitat i senzillesa i alhora amb sentit de l’humor. Segur que us en sentireu identificades.

hat trick

Per això, si teniu ganes de conèixe-la, d’aprendre d’ella, de passar una bona estona dibuixant i de deixar un bon record il·lustrat de les vostres vivències, us recomano aquest taller que, a més a més, com que es fa en un centre cívic, està molt bé de preu.

Aquí teniu la informació:

En aquest taller es mostraran nocions bàsiques sobre el món de la il•lustració creativa, per trobar la manera d’expressar-te amb la imatge sense necessitat de saber dibuixar prèviament. Es provaran diferents tècniques, com ara tinta amb plomí i pinzell, aquarel•la, estampació i collage.

Dilluns de 18.30 a 20.30 h
8 ABRIL > 10 JUNY
Preu: 37,26€ (18 hores) § 5€
A càrrec de Glòria Vives

Teniu temps d’apuntar-vos fins dijous de la setmana vinent (28 de març).

5 Respostes a “Taller d’il·lustració amb Glòria Vives”
 1. Nuria

  Hola! per aquestes dates em va malament, però si en fa algun altre més endavant m’agradaria apuntar-me!

  Merci!

  Núria

 2. Sarrià Petits

  Hola Núria! Nosaltres intentarem avisar en quant en faci algun més, però sinó pots posar-te en contacte amb la Glòria i segur que estarà encantada d’enviar-te informació sobre nous tallers quan la tingui.

 3. Carol

  Hola!
  estaba molt il.lussionada en apuntar-m’hi i al web del centre cívic diu que és un taller per a joves de 16 a 28 anys…quina decepció..bè un altre vegada serà.

 4. Laia

  Hola Carol, jo també vaig veure el mateix a la web del centre cívic i vaig contactar amb la Glòria abans d’escriure el post i em va assegurar que està obert a totes les edats. Encara estàs a temps d’apuntar-t’hi! Laia.

 5. Glòria

  Hola Carol!
  Que bé que estiguis il·lusionada!! Jo també ho estic molt en fer-lo!!!
  És com diu la Laia, no hi ha límit d’edat, i encara hi ha temps per apuntar-t’hi, han aplaçat el límit una semana més…
  A veure si ens hi veiem!!
  Petons!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.