Panets integrals d’espelta

Gràcies al blog Pimienta rosa vaig conèixer aquesta recepta per fer panets rodons casolans. Dissabte a la tarda ens vam posar jo i l’Emma a la cuina i ens ho vam passar molt bé. Sobretot ella barrejant, embrutant-se amb la farina, fent la massa i passant el corró.

Si voleu repetir la recepta, està explicada molt bé aquí.

Jo els vaig fer amb farina d’espelta integral, que ara estic molt posada a intentar menjar cereals dels que fa pocs mesos no n’havia sentit a parlar mai, i em vaig quedar contenta amb el resultat.

Són panets molt esponjosos, tipus pa de motlle, però molt més bons. I el millor és que es couen en només 5 minuts de forn.

panets d'espelta

panets d'espelta

panets d'espelta

panets d'espelta

I aquí el resultat!

panets espelta

L’Emma no és molt amiga dels pans de crosta dura i aquests em van semblar perfectes per fer entrepans petits per berenar o esmorzar. En vam menjar per sopar i la resta els hem congelat envolicats en plàstic i, un cop descongelats, segueixen igual de bons.

2 Respostes a “Panets integrals d’espelta”
  1. nuria

    jolim quina bona pinta q ue fan!! veig q l’Emma estava molt posada, no se jo amb l’Angel si acabariem els panets… em guardo la recepta gracies

  2. Laia

    Sí, sí, l’Emma, molt concentrada, anava de super professional. Ara, encara tinc farina als armaris de la cuina! M’alegro que ja puguis veure bé el blog!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.