Ning nong, cançons de tota la vida

La meva filla té una selecta llista coses que li agraden molt i aquesta n’és una. I l’explico aquí perquè a mi també m’agrada molt. Es tracta del CD Ning nong i el cançoner per cantar les cançons.

El CD l’ha fet en Jaume Barri i és un petit recull de cançons infantils de tota la vida. Inclou:

Escarbat bum-bum, El gall i la gallina, La lluna la pruna, L’esquirol, Marieta, Conillets a amagar, Ning nong, El cotxe, Marrameu torra castanyes, El cucut, Peix peixet, Cargol treu banya, Mireu allà dalt, Les oques van descalces, Un tren petitó i Sol solet.

La música és maca, senzilla i les lletres molt clares. L’Emma se les sap de memòria i li encanta acabar les frases de les cançons que jo començo. Inclús se sap l’ordre de les cançons en el CD! ja us he dit que li agrada molt jeje.

cd canconer ning nong

cd canconer ning nong

I com veieu a la foto, el CD va complementat amb un cançoner xulíssim. És un llibre tou amb les figures dels animals o coses protagonistes de les cançons. Les figures es posen i es treuen perquè porten velcro. Només això ja va ser tot un èxit al principi: enganxar el velcro, treure el velcro, enganxar el velcro, treure el velcro,… girar pàgina i tornar-hi.

Després quan va tenir uns mesos més ja deia els noms de les coses, va ser com el seu primer petit diccionari. Jo li ensenyava una figura i ella deia el nom. O li preguntava “on és…?” i ella anava girant pàgines fins que ho trobava.

També pot servir per jugar amb els personatges, inventar contes,.. o mil coses que se’ls puguin acudir als nens. En imaginació ningú els guanya!

Però el motiu pel qual l’han anomentat cançoner, no és perquè pugui fer totes aquestes coses, sinó perquè inclou dos guants que s’han de fer servir per cantar les cançons: un de gran d’adult (tot i que la meva filla sempre vol el gran per ella) i un de petit per a nen. En aquests guants se li enganxa el personatge de la cançó que sona i aleshores la canteu. O el nen pot escollir un personatge, enganxar-lo al guant i després tu poses la cançó. O mil possibilitats més.

guants cançoner ning nong

És per això que m’agrada tant aquesta joguina. Té música, té enganxines, té personatges i dóna molt de joc. I, a més a més, està molt ben feta.

Si hi esteu interessats podeu comprar el pack de CD i cançoner a la botiga de la pàgina web del Jaume Barri. Jo ho vaig fer així. I juraria que aquest Nadal passejant per l’Abacus de l’illa també ho vaig veure, però ara he entrat a la seva pàgina web i no hi ha manera de trobar-ho. No sé si potser també ho tindrien a l’FNAC. Si algú sap punts de venda, podeu deixar-nos un comentari amb la informació.

I si el compreu ja em direu si l’heu disfrutat tant com nosaltres!

Afegeixo aquesta informació que em van passar uns dies després de fer el post: el CD ning nong i el cançoner es poden trobar a la botiga Bateau Lune, al barri de Gràcia, plaça de la Virreina 7. Gràcies Mireia per la informació!

2 Respostes a “Ning nong, cançons de tota la vida”
  1. Judith

    HOLA!
    Sóc mestra i a l’escola bressol el vam comprar perquè als nens de 0 a 3 anys els encanta!!! Fins i tot el vam recomanar a les famílies i ha tingut molt d’èxit. A l’Abacus normalment el tenen, però sinó, el pots encarregar i te’l porten!

  2. Sarrià Petits

    Moltes gràcies per la informació Judith!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.