Manualitats nadalenques

Per

desembre 3, 2012Crear3 Comentaris

L’altre dia que plovia vam organitzar una manualitat ben senzilla que va tenir a l’Emma entretinguda una bona estona. Només es necessita una cartolina, pega i paper pinotxo de colors. A la cartolina li vaig dibuixar un avet i vaig retallar rodones de diferents tamanys i colors de paper pinotxo.

arbre de Nadal

Així preparat li vam ensenyar a l’Emma i amb el tub de pega es va posar a enganxar les boles a l’arbre ben concentrada.

arbre de Nadal

arbre de Nadal1

El resultat va ser el de menys…

arbre de Nadal

Més tard, navegant per internet, vaig trobar una idea similar, però més bonica i reutilitzable. Fer un arbre i les seves boles, però de feltre. Es poden fer estrelles, llumetes, regals… i els nens ho poden anar enganxant i desenganxant diverses vegades i organitzant-ho com més els agradi. Si ho feu ja em direu que tal. Jo em guardo la idea per l’any vinent!

arbre de Nadal de feltre

3 Respostes a “Manualitats nadalenques”
  1. núria comes

    Laia, m’encanta! Ja sé que farem el pont, he localitzat on venen feltre a Bcn ;) ja fa un parell d’anys que no compravem arbre, ens feia pena que acabessin morint, tot i dur-los al punt de recollida! i els de plàstic… no acostumen a ser massa bonics. Així que m’apunto la idea, gràcies!!!

  2. Sara

    Com sempre, una gran idea! a veure si aquesta la puc posar en pràctica que sempre vull fer alguna manualitat i al final no ho fem. Gràcies per donar-nos aquestes magnífiques idees!Ja sigui de paper de pinotxo o de feltre, segur que ells s’ho passen de conya.

  3. Sarrià Petits

    M’alegro que us agradi la idea. La que vam fer nosaltres és molt senzilla, ja veieu que no sóc cap experta dibuixant :) I la de feltre me la guardo per l’any vinent, segur que als nens els encanta. Un petó!

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.