Jocs i regals per divertir-vos al Turó Park

Aquests dies, amb l’Emma per casa i tots els compromisos familiars no tinc massa temps de res, però abans que s’acabi el plaç per participar-hi, us volia parlar d’aquesta iniciativa impulsada per quatre comerços propers al Turó Park que ens va fer passar un matí familiar ben divertit.

Es tracta d’una gimkana que et fa passar per quatre botigues (Piu et Nau, Baby Deli, B14 i Liolio), sense compromís de comprar-hi res, on obtindràs un segell per al teu passaport i un petit obsequi per als nens.

passaport

Nosaltres vam començar el matí a Piu et Nau. L’Emma va pintar un iman de nevera de colors en un raconet de la botiga que han posat nou i que aviat faran servir per organitzar a activitats infantils (ja us en parlaré!).

Piu et Nau

En sortir, vam entrar a jugar una estona al Turó Park, que està allí mateix, i ens vam topar amb el Jovi bus, on podies pujar a l’autobus i fer un dibuix i en acabar et regalaven dos tubets de plastelina de colors. L’Emma estava encantada amb tantes activitats i tants regals!

Jovi busFinalment vam arribar a la zona de jugar i vam estar una estona entre tobogans, gronxadors…

Turó park

De camí cap a Baby Deli a aconseguir el segon segell… oh, sorpresa!

cavallets

Han instal·lat uns cavallets a l’entrada del parc de l’avinguda Pau Casals cap on es desvien totes les mirades infantils. La nostra filla no va ser una excepció i vam accedir a que pugés a fer-hi una volta.

Baby Deli

I un cop a Baby Deli vam aconseguir el nostre segon segell i un obsequi molt xulo que ens va anar de perles a l’hora de dinar al restaurant: una mini pissarra màgica.

Ens queden dos segells i tenim temps fins el dia 5 de gener per aconseguir-los i entrar en el sorteig de 5 grans lots de regals. Ens han dit que B14 (a tocar de Piu et Nau, al carrer Johann Sebastian Bach) és un molt bon lloc per anar a prendre un cafè. Provarem aquesta setmana!

Molt bon any a tots de part de la família de Sarrià Petits! 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.