DIY: redecorant caixes de fusta.

Per

setembre 6, 2012CrearCap comentari

Jo que no sóc gens manetes, vaig quedar ben orgullosa de la meva modesta manualitat del cap de setmana passat. Dues caixes de fruita petites i una de vi van caure a les meves mans i, després de veure per la xarxa com la gent fa autèntiques meravelles amb caixes usades, em vaig animar a reciclar-les per a que jugués l’Emma.

És una recepta de principiant total. Només es necessita un pot d’imprimació selladora de color blanc i un pot de pintura acrílica del color que més us agradi.

En la meva manualitat vaig incloure l’Emma, que es va posar la seva bata i va pintar al meu costat la tapa d’una de les caixes amb les seves temperas.

redecorant caixes de fusta

Primer poseu la imprimació, sense capficar-vos gaire a que quedin les lletres ben tapades. Només una capeta fina ja farà. I un cop s’assequi, pinteu amb la pintura del color que hagueu escollit. A mi em va agradar un blau clar. I… voilà!

redecorant caixes de fusta

Em va quedar una caixa de fusta ben mona per guardar-hi joguines o les fruites i verdures de la cuineta.

redecorant caixes de fusta

A l’Emma li va agradar. I a mi també! ;)

redecorant caixes de fusta

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.