Agenda de la setmana – del 17 al 23 d’octubre

Per

octubre 17, 2016AgendaCap comentari

Bon dia famílies! Aquí teniu les activitats per fer en família aquest cap de setmana. I aprofito aquest trosset per compartir una pel·lícula que hem vist aquest cap de setmana i que ens ha agradat molt: “El viatge de l’Unai“. Molt bonica per veure amb els nens i molt inspiradora per gent com jo mateixa, que sempre tenim el “gusanillo” d’agafar un dia les maletes en família i perdre’ns pel món.

De moment, seguim vivint el barri. Que Sarrià també mola molt ;)

DIMECRES 19 d’OCTUBRE

Lletra petita – Sac de rondalles: Narració ‘Juguem amb les paraules?, a càrrec de Noemí Caballer. A les 17.30h. A la biblioteca Sant Gervasi Joan Maragall.

Lletra petita – Sac de rondalles: Narració ‘Els grans en sabem molt, dexplicar contes’, a càrrec de Noemí Caballer. A les 17.30h. A la biblioteca de Collserola-Josep Miracle.

(i aprofiteu per passar la tarda al cívic de Vallvidrera, que mola molt!)

DIVENDRES 21 d’OCTUBRE

Narració del conte “el meu avi i jo”. A les 17.30h. Al centre cívic Vil·la Florida. Amb inscripció prèvia abans del 19 d’octubre per telèfon al 932546265 o correu electrònic ccvilaflorida@qsl.cat

Lletra petita. Sac de rondalles: Around the world. A càrrec de l’Escola Kids & Us Sarrià. A les 18h. A la biblioteca Clarà.

Diverdivendres. Un fil per un botó. A partir de 5 anys. A les 17.30h. Al centre cívic Casa Sagnier.

DISSABTE 22 OCTUBRE

Taller de panellets saludables. De 10.30h a 12.30h. A partir de 4 anys. Al centre cívic Vil·la Florida. Preu: Adult: 9,95€ (2 h) Infant: 5,86€ (2 h) Supl. 5€

Concert per a petits i grans. Two sistas. A les 12.30h al centre cívic Sarrià.

Costura solidaria: Kimo-kaps. De 10h a 14h. Costura de mocadors per a nens i nenes que estan en tractament d’oncologia pediàtrica.

6a trobada d’il·lustradors a A Peu de Pàgina. Tallers, contacontes, dibuix… en una gran festa de la il·lustració al carrer a la llibreria A Peu de Pàgina al carrer Major de Sarrià, 50.

trobada-ilustradors

Mostra de comerç al carrer i gastronomia a Sarrià. De 10h a 20h. Al carrer Major de Sarrià i plaça de la Vila.

dia-de-comerc-al-carrer-a-sarria

 

 

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.