Agenda de la setmana – del 14 al 20 de novembre

Per

novembre 14, 2016AgendaCap comentari

Bon dia! Avui es veu que veurem la lluna més gran que s’ha vist desde fa 70 anys, que no és moco de pavo :) Nosaltres mirarem d’enfilar-nos a algun lloc proper per gaudir de l’espectacle. Si us interessa, la lluna sortirà a les 17.57h

I amb aquest bon plan comença la setmana. Aquí teniu la resta d’activitats. A Aúpali faran un taller gratuït de panera dels tresors i joc heurístic, molt interessant de cara a les compres per aquestes festes per a nens entre 6 mesos i 2 anys. I a 2 en dansa fan dansa en família el diumenge a la tarda. Pot ser molt divertit. Si els nens volen, ens hi apuntarem. Que gaudiu!

DILLUNS 14 de NOVEMBRE

Embolica’t. Jugarem i descobrirem les qualitats de diferents papers (les textures, els colors, els sons que produeixen…) a mesura que els explorem. A les 17.30h. De 0 a 3 anys. Al centre cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán.

DIMARTS 15 de NOVEMBRE

Taller de sensibilització musical per a nadons. De 17h a 18h. Al centre cívic Sarrià. Per famílies amb infants de 6 mesos a 3 anys. Cal inscripció prèvia.

Embolica’t. Jugarem i descobrirem les qualitats de diferents papers (les textures, els colors, els sons que produeixen…) a mesura que els explorem. A les 17.30h. De 4 a 8 anys. Al centre cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán.

DIMECRES 16 de NOVEMBRE

Taller gratuït. La panera dels tresors i el joc heurístic. A les 18h. En este taller hablaremos del material de juego y de La Panera dels Tresors, juego irigido a edades entre 6 meses y 1 año y el Juego Heurístico , dirigido a bebés de 1 a 2 años. Les places es donaran per ordre d’inscripció. A Aúpali (c/de la Tradició, 5).

Sac de rondalles: Narració ‘I tu, tens algun dret?’, a càrrec de Núria Alonso. A les 17.30h. A la biblioteca Sant Gervasi Josep Miracle.

DIVENDRES 18 de NOVEMBRE

Lletra petita: Fem un cotxe propulsat amb globus. A les 18h. A partir de 4 anys. A la biblioteca Clarà. Cal inscripció prèvia.

Taller de porteig hipopressiu. A les 12h. Repasaremos los portabebés desde una visión hipopresiva. Como portear con consciencia corporal, técnicas y anudados para liberar la zona abdominal y la presión en el periné. Ejercicios caseros para fortalecer la zona. Preu: 15 euros/persona. A Aúpali (c/de la Tradició, 5).

Funny Friday: going into the space. A les 17.30h. A Wonderfun (c/Pare Miquel de Sarrià, 7).

funny-friday-2016-2017-poster

DISSABTE 19 de NOVEMBRE

Taller familiar: Pastís de mandarina i confits de taronja. A partir de 4 anys. De 10.30h a 12.30h. Al centre cívic Vil·la Florida. Activitat de pagament. Més informació aquí.

Contacontes i taller. Silencia. ACTIVITAT ANUL·LADA. A les 12h. A la llibreria A Peu de Pàgina (c/Major de Sarrià, 50)

DIUMENGE 20 de NOVEMBRE

Dansa en família. Una tarda de diumenge diferent per passar-ho bé ballant en família. Nens: 3 euros. Adults: 8 euros. Cal reserva prèvia a info@2endansa.com. A 2 en dansa (c/Bonaplata, 41).

dansa-en-familia-2-en-dansa

I a més a més…

El meu primer festival. Del 12 al 27 de novembre. Festival de cinema infantil amb curts, pel·lícules i moltes activitats per als nens i nenes. A l’enllaç hi teniu la programació, que és molt extensa.

el-meu-primer-festival-de-cinema-2

Festival el més petit de tots. Del 5 al 20 de novembre. Un festival referent a Barcelona de teatre i dansa de qualitat per a nens i nenes. Si voleu entrades no trigueu perquè s’esgoten molt ràpid.

festival-el-mes-petit-de-tots

La teva opinió és important. Si us plau, deixa el teu comentari.